Day-Date-Time
Last update:Sat 03-12-2011 10:35 AET
Visit Counter:
You are not logged in. Username:    REGISTER
 Password:    
 

Main Page | Archive | Contact List | Guest Book | Photogallery | Your Feedback | Corporate Web |

You are in the section: Archive - Kacenka writes from Europe

Sydney, Sunday 04/03/2007
Kacenka Writes from Europe
Kacenka with her former head waiter Ivan Kacenka has come back to Europe and last week she wrote us an e-mail. Here you can read its full version in Czech language:

hola vsichni!

tak konecne par radek... sem chronicky nepsavec, bohuzel:)

navrat jako po masle: zadnej velkej sok, vse vicemene pri starem. par veci samo skripe, ale nic zasadniho. jen dobry den je divnej pozdrav, jako by tomu neco chybelo... a taky je pravda ze se lidi moc nesmejou a sou mnohem chladnejsi. coz me nemuze ohrozit a stale se necemu, nekomu a na nekoho tlemim. jo a vcera mi vynadal ridic tramveje ze sem slepice pitoma pote, co me privrel do dveri... ale na druhou stranu - timto zazitkem se opravdu muzu pochlubit jen z cech:))

jinak je jaro, takze zima nas ceka az pristi rok, letos to mezi snezenkama vzdavam. o to vic se zdrzujeme s prateli v ruznzch hospodach, putykach a barech a chytla sem druhej dech:)

jo, ale asi se mi to nachyluje, pristi tyden me cekaji dva pohovory a mam mrazeni, ze to vyjde:) obe prace jsou v reklamnich agenturach na pozice account executive a zni velmi zajimave. tak mi drzte palce...

jinac michala uz prijali na dve skoly, takze cekame co ten zbytek a pak se
musi rozhodnout a vyrazit. ja chci zustat v cechach min.do zari, mozna az
do konce roku, ale uvidime.

no a jak u vas???? tesim se na zpravicky, tak me nesetrete!
myslim na vas, liba k*

You can reply to her on e-mail: kacca_d@hotmail.com

 

 

Note:

This section is about us - employees. Here you should find all stories that have been published on the web related to the employees.