Day-Date-Time
Last update:Sat 03-12-2011 10:35 AET
Visit Counter:
You are not logged in. Username:    REGISTER
 Password:    
 

Main Page | Archive | Contact List | Guest Book | Photogallery | Your Feedback | Corporate Web |

You are in the section: Archive - Bowling

Sydney, Sunday 25/03/2007 by Ladislav Buday (Pipik):
Prague Restaurant Bowling Tournament

Prague Restaurant held a bowling tournament for employees who did not have to work on 14/03/2007. Pipik wrote an article with information from the tournament in Czech language:

Prague beer restaurant poprve poradalo oficialni turnaj v bowlingu. Turnaj se konal ve Fox studiu v Centennial Park Sydney.

Tohoto turnaje se zucastnilo 6 nize uvedenych osob:
- Ivanek
- Janko
- Irenka
- Leos
- Verunka(Saxana)
- Lada(Pipik)


Honzik pro nemoc musel odstoupit z turnaje a sam byl velmi zklaman, ze se nemohl zucastnit.

Vsichni uvedeni bojovali do roztrhani tela, i presto ze bowlingovou kouli drzeli zcela poprve. Janko hned od zacatku turnaje vsem naznacil, ze z bojiste chce odejit jako vitez a to se mu take povedlo.

Pred prvnim kolem turnaje se sest osob rozdelilo na dve skupiny. Prvni skupina (Irca,Janko,Ivan). Druha skupina (Verunka,Lada,Leos).

Prvni kolo bylo spise takove zahrivaci a seznamovaci s tim, kdo jakou formu asi ma. Formu prokazal Janko a proto v prvnim kole prvni skupiny zvitezil nad Ivanem a Irenkou. V druhe skupine prvniho kola zvitezil Lada nad Verunkou a Leosem.

Pri nastupu na druhe kolo se trojice trochu pozmenily a prohodili se Lada s Irenkou.Ve druhem kole se tedy potkali momentalne nejsilnejsi clanek s vitezem druhe skupiny a s nima se utkal zatim treti v poradi v celkovem poctu dosazenych bodu Ivanek. Na druhe draze mezi tim probihal boj sice o nizsi stupne v tabulce, ale vzhledem k vuli zlepsit vysledky a nevzdat boj, dokud neskoncil, tak i na druhe draze byl boj az do roztrhani tela.

Po druhem kole se rozhodlo. Janko si udrzel svuj velky naskok bodu od vsech zucastnenych.Tudiz se stal novym championem v bowlingu pro rok 2007. Na druhe pricce se za nim usadil Ivanek, po vycerpavajicim boji predstihl Pipika o par bodu a tak Pipikovi nezbylo nic jineho nez souhlasit s treti pozici.

Editor's note: We are waiting for pictures from this tournament to be published. Pipik announced that Janko is the champion of bowling in the year 2007, but employees who could not attend the tournament did not have any chance to affect the results.

 

 

Note:

This section is about us - employees. Here you should find all stories that have been published on the web related to the employees.